Priser

Rådgivning er ikke gratis hos os. Men vi kan love, at vi gør en forskel for dig. 

TIMEPRIS:
Timeprisen for rådgivning hos Arvad | Finanshus er 2.495 kr.

360 GRADERS ØKONOMITJEK – HVOR VI KOMMER OMKRING HELE DIN ØKONOMI
360 graders økonomitjek = 10.000 kr. for et par inkl. eksekvering af de økonomiske råd og tiltag som I ønsker at effektuere.
360 graders økonomitjek = 7.500 kr. for single økonomi, inkl. eksekvering af de økonomiske råd du ønsker at effektuere.

SENIORANALYSE
Senioranalyse af husstandens samlede økonomi, der giver dig og din eventuelle samlever/ægtefælle et overblik over opsparinger, formue, offentlige ydelser, friværdi, skatteforhold mv. Analysen er optimalt at få foretaget når man er +50 år, da du samtidig kan få afklaret om du spare for lidt eller for meget op til pensionstilværelsen. Analysen dækker minimum over en 20 års periode. Analysen indeholder anbefalinger samt beregning af mulig økonomisk gevinst. Mange oplever gevinster for over 100.000 kr. Prisen for denne rådgivning = 10.000 kr.

INVESTERINGSRÅDGIVNING
Porteføljepleje omkostning udgør 0,5% p.a. af porteføljeværdien.
Årlig omkostning i procent (Å.O.P) udgør maksimal 1,1%.

ABONNEMENTSLØSNING
For 1.000 kr. pr. mdr. med binding i minimum 12 måneder hvorefter du kan opsige med 30 dages varsel til den 1 i måned, kan du kontakte os pr. telefon, mail eller fysisk møde lige så ofte du har brug for at tale økonomi med os. Endvidere tilbydes du minimum et årlig møde for vi kigger såvel bagud som fremad og få optimeret og tilpasset din økonomi, herunder tilpasning af din skat.
Minimumsprisen for denne løsning udgør 13.000 kr.

SELVSTÆNDIG, VIRKSOMHEDSEJER ELLER LEDER AF EN VIRKSOMHED
Kontakt os med henblik på en snak om ønsker og behov samt fastsættelse af vores honorar herfor. Vi aftaler altid en fast pris inden et samarbejde etableres.

DIVERSE

På nogle forretninger er det muligt at indgå en “no cure no pay” aftale. Det vil sige at du alene betaler en del af din gevinst for vores rådgivning og support.

Vores priser for private er altid opgivet inkl. moms og for selskaber ekskl. moms.