Vi skaber værdi for dig

360 graders økonomitjek

Vi kommer hele vejen rundt om økonomien, laver et skriftlig oplæg med optimeringsmuligheder, handlingsplan m.v. der er tilpasset ønsker og behov.

10.000 kr for et par

 7.500 kr for single økonomi.

Inkl. eksekvering af de økonomiske råd du/i ønsker at effektuere. 

 

Senioranalyse

Senioranalyse af husstandens samlede økonomi, der giver dig og din eventuelle samlever/ægtefælle et overblik over opsparinger, formue, offentlige ydelser, friværdi, skatteforhold mv. Analysen er optimalt at få foretaget når man er +50 år, da du samtidig kan få afklaret om du spare for lidt eller for meget op til pensionstilværelsen (dækker minimum over en 20 års periode). Analysen indeholder anbefalinger samt beregning af mulig økonomisk gevinst. Mange oplever gevinster for over 100.000 kr. 

Prisen for denne rådgivning = 10.000 kr.

Abonnementsløsning

Ved denne løsning kan du kontakte os pr. telefon, mail eller fysisk møde lige så ofte du har brug for at tale økonomi med os.

Det kunne f.eks. være rådgivning omkring bolig, herunder køb/salg samt den rigtige finansiering. Bil, herunder finansiering om lån, leasing m.v.

Endvidere tilbydes du minimum et årlig møde, hvor vi kigger såvel bagud som fremad og får optimeret og tilpasset din økonomi, herunder tilpasning af din skat. På den måde har du altid de bedste kompetencer ved hånden.

Prisen for denne løsning er 1.000 kr. pr. mdr. med binding i minimum 12 måneder hvorefter du kan opsige med 30 dages varsel til den 1 i måned. 

Minimumsprisen for denne løsning udgør 13.000 kr.

Investeringsrådgivning

Porteføljepleje omkostning udgør 0,6% p.a. af porteføljeværdien.

Årlig omkostning i procent (Å.O.P) udgør maksimal 1,1% hvis du vælger Arvad Finanshus som din samarbejdspartner.

Selvstændig, virksomhedsejer eller leder af en virksomhed

Rådgivning omkring selskabskonstruktioner, skatteoptimering, herunder firmabiler, udbytte, løn m.v. Kontakt os med henblik på en snak om ønsker og behov samt fastsættelse af vores honorar herfor. Vi aftaler altid en fast pris inden et samarbejde etableres.

Fremtidsfuldmagt

Denne løsning er for dig der ønsker du at tage stilling til hvem der skal varetage dine interesser, såvel økonomiske som private, hvis du på grund af ulykke eller sygdom ikke er i stand hertil.

Prisen herfor er 2.000 kr. ekskl. notarudgiften.

Er du abonnements kunde hos os får du 50% rabat og prisen vil være 1.000 kr. pr. person.

Ring til os og hør nærmere om vore løsninger og priser

Rådgivning er ikke gratis hos os. Men vi kan love, at vi gør en forskel for dig og skaber værdi.

På nogle forretninger er det muligt at indgå en “no cure no pay” aftale. Det vil sige at du alene betaler en del af din gevinst for vores rådgivning og support. Vores priser for private er altid opgivet inkl. moms og for selskaber ekskl. moms. Timeprisen for rådgivning hos Arvad Finanshus er 2.500 kr

Susanne Arvad, uvildig økonomisk rådgiver

Susanne har arbejdet i den finansielle branche i 30 år. 

Karrieren startede hos Danske Bank i 1987, hvor hun i 2005 blev kåret som Danske Banks bedste finansiel rådgiver. Senest arbejdede hun med Private Banking, herunder formuepleje, skatteoptimering, rådgivning i forbindelse med emigration og udstationering m.v. 

Efter 18 år i Danske Bank fortsatte hun hos Sydbank Schweiz AG som Senior Relationship Manager inden hun sprang ud som selvstændig med Arvad Finanshus. Og resten er, som man siger, historie.

Susannes fokusområder er rådgivning om dansk og international personbeskatning, udarbejdelse af selvangivelse, virksomheds- og formueoptimering. Køb af fast ejendom i Danmark og udlandet, gælds- og aktivpleje samt rådgivning i forbindelse med flytning til/fra Danmark.

Få gode råd

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for gode råd om økonomi.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.